Skip to main content

M'agrada comunicar:
aquí i a tot arreu.


I a tu?

Fundadora

Anna Guixà Fisas
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Quan em fan un test de personalitat sempre surt que tinc esperit groc

Groc de Minions? És groc de creativitat, d'espontanietat, de positivisme, d'empatia i d'imaginació. Maneres de fer que m'ajuden en aquest món de la comunicació per tal de pensar d'una manera global, en 360º, de forma integrada.

 • 2002 - 2006

  Anys que vaig formar-me en Comunicació Audiovisual. Llicenciada per la Ramon Llull a Barcelona. Allà vaig aprendre el llenguatge, les formes, les disciplines, el per què de les coses.

 • 2006 - 2007

  Una de les millors decisions que vaig prendre en aquell moment. Especialitzar-me en un Màster de Comunicació Empresarial per la Pompeu Fabra. Va ser la clau per trobar el nínxol de mercat que volia especialitzar-me. Un any i mig de dur treball però que em va donar les bases del que avui som.

 • 2005 - 2008

  Anys amb els que vaig aprendre del món laboral treballant a diferents empreses del sector: com a periodista a Televisió d'Osona, tècnica de realització a l'InfoK de TV3, com assistant de màrqueting a l'empresa familiar La Farga, i també com a tècnica de comunicació i premsa a l'Ajuntament de Castellterçol.

 • 2008 - Let's

  Fundació de Let's com agència de comunicació. Els origens d'un projecte que va néixer molt petit i que ara ha esdevingut una agència de comunciació i marqueting de referència a la Catalunya Central. 

  Treballant des de la planificació, la gestió, la coordianció i l'execució de qualsevol pla de comunicació. Prestant serveis al sector privat i al sector públic, amb petites i mitjanes empreses. 

 • 2019 - 2020

  El meu pas per la Generalitat de Catalunya dins el Gabinet de la Consellera d'Empresa i Coneixement. Aportant el meu bagatge en temes estratègics de comunicació empresarial. 

Diuen que sóc optimista de mena. Per què no ser-ho?

El client ens busca quan necessita que li resolem algun problema, que busquem solucions a allò que no sap resoldre. Però també ens busca per mirar més enllà, per créixer en negocis i clients. Aquesta és la visió, mirada positiva.

 • Aprendre

  Les meves inquietuds sempre m'han portat a aprendre constantment. Per això, després de realitzar la formació reglada a la universitat sempre he estat fent diferents cursos de diferent durada per aprofundir els meus coneixements en la matèria.

  Podria nombrar-los però crec que l'important és que he gaudit de l'aprenentatge de cursos reglats, però també d'haver escoltat podcasts, visualitzat vídeos de youtubers, llegit posts a instagram, après de notícies a Linkedin... i tot aquest bagatge informatiu m'ha ajudat a configurar el que avui sé de comunicació empresarial. És la nova manera d'aprendre, sens dubte!

 • Dialogant

  La meva llengua materna ha estat el català, però de forma natural també he après el castellà. A més, després de moltes llargues classes a l'escola i a l'acadèmia també avui sé parlar anglès i francès. 

Formo part del Col·legi de Màrqueting i Comunicació de Catalunya

Una mica de mi...

01

Esportista
a la natura

L'esport m'allibera la ment i m'ajuda a dosificar les energies. M'agrada la muntanya perquè s'hi respira quietud, natura, frescor... hi accedeixo tant corrent com en bici, tant és... Els raids, en els quals hi havia participat amb el primer equip femení de Catalunya, ja han passat a millor vida però ara em mouen els reptes de petit format.

02

Vocació de servei

La vida és millor si és compartida. D'això n'he après quan he col·laborat amb entitats sense ànim de lucre, però també quan he estat alcaldessa de Sant Quirze Safaja durant 8 anys. També he après que la comunitat s'enriqueix quan un hi posa il·lusió, què bonic que va ser quan vaig poder ajudar a la campanya per a la creació de la comarca del Moianès.

03

Respecte
a l'entorn

El bosc cal protegir-lo i més en aquests temps vertiginosos de canvi climàtic. Sóc membre de l'ADF Els Cingles, perquè em sento amb el compromís de protegir el que m'estimo. Per això m'he format i participo activament en les iniciatives que es porten a terme.